Elektriker i Borås

Nu behöver det rekryteras elektriker i Borås på löpande band. Det råder sådan brist på elektriker efter denna hysteriska utveckling vi har haft med alla krav på att allt ska bli elektrifierat. Det känns som att alla springer runt som yra höns utan några större konsekvenstänk, se bara hur det blev med kärnkraften som minsann skulle stängas ner innan vi ens hade ett annat alternativ. Helt idiotiskt enligt vad jag tycker i alla fall. Regeringen har förstört många människors liv efter att det beslutet togs, nu måste folk lämna sina hem då dom inte har råd att betala elräkningarna. I alla fall har detta hets satt igång jakten på elektriker då det knappt finns några att tillgå längre.

Elektriker & elinstallatörer

Det som behövs mest är elinstallatörer för att montera och installera nya laddstolpar. Det råder stor brist på platser att kunna ladda batterierna i elbilarna då det sålts fler elbilar än vad det monterats laddstolpar. Vi har redan kört en rajd hos privatpersoner som velat ha laddstolpar installerat och monterat i sin egen trädgård och det går ju bra för vi har ju haft bra avtal med rabatter för den som betalar sin egen laddstolpe. Problemet är att det inte går att installera laddstolpar överallt på direkten.

Många laddstolpar i Borås

I Borås kommer tusentals laddstolpar att behöva monteras av elektriker och elinstallatörer. Det gäller att hitta plats för alla dessa stolpar som ska kunna ladda alla elbilar på vanliga parkeringar, utanför hyreshusen och vid affärerna. Men det kan bli problem att få dit elen, det är ingenting vi löser lika lätt som när vi monterar laddstolpar åt privatpersoner, de flesta har ju el i både garage eller uthus där de brukar parkera sina bilar. Vi behöver sällan dra några långa ledningar för att få fram tillräckligt med el. Så de här kommer att ta tid.