Postlåda eller inte postlåda det är frågan

Välkommen till min blogg. Jag heter Gunnar och bor i Lund. Jag har en underbar fru och tre barn, varav en inte lämnat boet – ännu. Jag jobbar som vaktmästare på en skola och älskar att resa, äta gott och fixa hemma.

Helgens fixprojekt var en ny postlåda som jag beställt hos Stayhome. Men till vilken nytta undrade frun, vi får nästan ingen post längre. Vi har slutat prenumera på tidningar inklusive Sydsvenskan och nästan allt annat kommer i mobilen och datorn: räkningar, information, bankbesked, reklam, avier och så vidare. Men jag menar att en stor brevlåda är ett måste, rätt som det är kommer det något stort. Har man beställt böcker, filmer och annat ”smått” kommer det ofta direkt hem om det går att dela ut i vanliga brevlådor. Annars blir det ju att ta bilen till utlämningsstället 3 km bort helt i onödan. Där är det alltid kö, rekordet är 45 minuter tror jag, när jag skulle hämta ut mina nya mc kläder jag beställt hos SMX. En låda till posten måste vara mer än bara en låda. Den ska stå i blickfånget, så jag villa att den ska var snygg och fin. Kanske en röd med någon liten bild på. Och den ska tåla väder och vind i många år. Hoppas på mycket post framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *